16 October 2017
Categorie: Nieuws
16 October 2017,
 0

Als specialisten in huidverbetering & Anti-Aging houden wij onze oren en ogen altijd open voor interessante innovaties op dit gebied. Een aantal maanden geleden ontdekte wij een nieuw, uniek en bijzonder concept voor huidverjonging: de 5-minuten-Facelift! Met trots introduceren wij deze noviteit tijdens de Pre-Holiday-Party die zal plaats vinden op dinsdagavond 21 november aanstaande van 18.30 tot 21.30 uur.

We vertellen er nog niet te veel over maar we zijn er van overtuigd dat dit concept een geweldig mooie aanvulling is op onze missie en visie waarmee we ons richten op het behalen van zicht- en merkbaar resultaat met producten, apparatuur en behandelingen die doen wat ze beloven!

Tipje van de sluier:
– Zichtbare resultaten die langdurig aanhouden bij blijvend gebruik
– Gemakkelijk te gebruiken in slechts 5 minuten per dag
– Professionele resultaten met het gemak van thuisgebruik

Dus wil jij ook strakkere kaakcontouren, een verbeterde huidtoon, minder rimpels en lijntjes en er zo stralender en jonger uitzien? Meld je dan nu hieronder aan voor de grote introductie tijdens de Pre-Holiday-Party op dinsdagavond 21 november aanstaande!

Aanmelden Pre-Holiday-Party 21 november 18.30 - 21.30 uur

Leuk jou aan de gastenlijst van dit feestje te mogen toevoegen! Heb je een vriendin, collega, moeder, dochter of buurvrouw die ook interesse heeft? Reserveer dan gerust een extra plaats.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.