Heb jij last van:

* vroegtijdige huidveroudering
* een huid die beschadigd is door externe invloeden
* fijne lijntjes/droogte rimpels
* grove poriën
* een onrustige huid
* acne
* hyperpigmentatie
* een oneffen, vlekkerige huidskleur met kleurverschillen
* pigmentvlekken
* gevoelige huid
* eczeem
* rosacea
Dan is de unieke behandelmethode van Nimue zeer geschikt voor jou. De producten van dit huidverbeterende merk zijn onderverdeeld in 4 resultaatgerichte behandelprincipes. Deze principes zijn gerangschikt naar huidprobleem en niet specifiek naar huidtype. Nimue heeft geen producten die specifiek bij een huidtype horen maar producten die zich richten op huidverbetering van binnenuit. De oorzaak van het probleem wordt hierbij behandeld en niet alleen de symptomen. Oftewel: Nimue beoordeelt de huid naar mate van gezondheid om zo de huid zicht- en merkbaar te kunnen verbeteren.

Met de 5 verschillende unieke peelingen - en bijbehorende thuisverzorgingsproducten - worden huidproblemen zeer specifiek en resultaatgericht aangepakt.

Afhankelijk van de betreffende indicatie worden de volgende resultaten voor jouw huid behaald:

* zicht- en voelbaar zachtere huid
* verfijning van de poriestructuur
* egale huidskleur
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels
* reguleren van pigmentproductie
* verminderen van hyperpigmentatie
* reguleren van de talgproductie
* afname van actieve ontstekingen
* stimuleren van genezing van de huid
* kalmeren van de gevoelige/geïrriteerde huid
* verbeterde weerstand van de huid

Bio Active Peel

€73,-
Een zachte maar effectieve verjongingsbehandeling. Deze basis peeling verkleint de poriën, verhoogt de elasticiteit, geeft de huid meer vitaliteit en zorgt voor een fijnere huidtextuur.

Glycolic Peel

€77,-
Actieve peeling die zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen en een diepreinigend effect. Verbetert de gladheid, zuiverheid, textuur en uitstraling van de huid.

Bio Lacto Peel

€89,-
Intensieve peeling speciaal ontwikkeld voor het behandelen van pigmentproblemen en zonbeschadiging. Het resultaat is een gladde, jonger uitziende huid met een egale huidskleur.

Penta Salaic Peel

€89,-
Zuiverende en intensieve peeling die acne vanuit alle fronten aanpakt. Met als resultaat een schone en rustige huid met minder ontstekingen en littekens en zonder roodheid.

TCA Peel

€89,-
Intensieve peeling geschikt voor het aanpakken van verschillende huidindicaties. Geeft naast een diepe reiniging ook vermindering van pigmentatie en een stralende en gelijkmatige textuur.