20 June 2017
Categorie: Nieuws
20 June 2017,
 0

De zomervakantie komt er aan! Wens jij prachtig en egaal bruin te worden? Met mooi geverfde wimpers aan het strand of zwembad te liggen? Een bikinilijn waar je weken geen omkijken naar hebt? En wil je tot slot een goed advies over de juiste zonneproducten zodat je dit jaar niet zult verbranden? Bij Beauty & Relax Lounge maken wij jou deze zomer in één afspraak helemaal vakantieklaar!

Met de Zon-Zee-Strand Beauty Pack kies je uit ieder onderdeel – zon, zee én strand – een behandeling of product naar keuze!
Zo kun jij er bijvoorbeeld voor kiezen om de Deluxe Summer Facial te ondergaan, jouw oksels te laten harsen en een Luxe Nimue Toilettas gevuld met 3 onmisbare zomerproducten mee naar huis te nemen! En dat allemaal voor een totaal bedrag van slecht
€ 149,95

Boek nu hieronder jouw Zon-Zee-Strand Beauty Pack

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Zon-Zee-Strand Beauty Pack en ervaar zelf hoe je in één behandeling helemaal startklaar kunt zijn voor jouw vakantie! Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.