Het najaar is hét perfecte moment om jouw huid een flinke oppepper te geven. Of je nu een onzuivere huid weer in balans wilt brengen. Een gevoelige huid weerbaarder wilt maken. Het in de zomer opgebouwde pigment wilt verminderen. De vochtbalans in je huid wilt herstellen. Of een frisse en jeugdigere uitstraling wenst te behalen. Tijdens een Boost Your Skin Kuur gaan we samen in korte tijd voor het meest optimale resultaat waardoor jouw huid zal stralen als nooit te voren.

De Boost Your Skin Kuur bestaat uit 3 of 6 gezichtsbehandelingen met de unieke OxyGeneo technologie, die zorgt voor huidverbetering op alle niveaus. Dode huidcellen worden verwijderd, het zuurstofniveau verhoogd en de huid ontvangt een flinke boost aan werkstoffen. Vervolgens zorgt de ultrasoon behandeling ervoor dat een speciaal serum extra diep in de huid wordt gesluisd. Ter afsluiting verwennen we de huid nog met een heerlijk crème masker en verlaat jij de salon met een egale en frisse uitstraling.

Tijdens de kuur maken we gebruik van speciale behandelkits die geheel worden afgestemd op jouw huidconditie. Er zijn maar liefst 5 verschillende behandelkits beschikbaar waardoor er dus altijd een kuur passend bij jouw huid en wensen tussen zit.

Boost Your Skin Kuur van 3 behandelingen in 6 weken € 249,95
Boost Your Skin Kuur van 6 behandelingen in 12 weken € 459,95

Indien gewenst kan iedere behandeling uit de kuur tegen een speciale meerprijs worden uitgebreid met onderstaande upgrades

  • Hoogwaardig ampul en intensief speciaal masker – € 12,95 per behandeling
  • Verstevigende en liftende Anti-Aging behandeling met tripollar – € 19,95 per behandeling

Voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de kuur

  • De behandelingen uit de kuur vinden eens in de 2 weken plaats
  • De eerste behandeling dient voor 31 oktober te worden ondergaan
  • Het gehele bedrag van de kuur wordt na afloop van de eerste behandeling betaald
  • Bij het behandelen van acne en/of acne-littekens is vergoeding door jouw zorgverzekeraar mogelijk
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen