Prijs: € 129,95

Met de Multi Hydration Facial geef jij jouw huid de meest ultieme vochtboost die zij zich maar kan wensen. Deze superdeluxe verwenbehandeling voor jou en je huid zorgt ervoor dat het hydratatieniveau in alle lagen van de huid intensief wordt aangepakt.

De behandeling begint met een dubbele reiniging waarna een heerlijk romige enzymatische peeling jouw huid ontdoet van overtollige dode huidcellen. De huid is direct gladder, egaler en ontvankelijker voor alle werkstoffen die we de rest van de behandeling inzetten.

Vervolgens verwennen we de huid met een crèmemasker dat wordt ingemasseerd door middel van een ontspannende gezichtsmassage. Daarna is het tijd voor een sheet masker boordevol hyaluron en andere hydraterende werkstoffen. Terwijl jouw huid wordt getrakteerd op dit masker, onderga jij een heerlijke massage van nek, schouders en decolleté.

Voor een nog diepgaander resultaat zetten we vervolgens de Ultrasound in zodat alle werkstoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Tenslotte sluiten we deze behandeling af met het allernieuwste Chitossil Thread Lifting ampul. Dit revolutionaire product legt een onderhuids netwerk van medical grade chitosan draadjes aan. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, zorgt voor een sterk hydraterend effect en vult de huid van binnenuit op, het zogenaamde plumping effect. Zo krijgt de huid niet alleen een intensieve vochtboost maar pakt het ook direct lijntjes, rimpeltjes en huidverslapping aan.

Na afloop van deze behandeling voel jij je herboren en als je in de spiegel kijkt zie je direct een stralende en stevige huid met een frisse, jeugdigere uitstraling.