Prijs: € 129,95

De revolutionaire Multi Rejuvenating Facial combineert verschillende intensieve huidverjongende methodes in één luxe Anti-Aging behandeling.

Tijdens deze unieke gezichtsbehandeling worden alle huidverjongende methodes uit de kast gehaald. Van een bindweefsel- of cuppingmassage, Tripollar en het allernieuwste Argireline Contouring Face mask. Oftewel alles voor next level huidverjonging.

We starten de behandeling met een dubbele reiniging van de huid. Vervolgens gaan we door middel van een enzymatische peeling jouw huid ontdoen van overtollige dode huidcellen. Zo toveren we niet alleen direct een egalere en gladdere huid tevoorschijn maar is je huid ook extra ontvankelijk voor de volgende stappen uit de behandeling.

Een heerlijk crèmemasker wordt ingemasseerd door middel van een ontspannende gezichtsmassage waarna een bindweefsel- of cuppingmassage er op een geheel natuurlijke manier voor zorgt dat het herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid zich van binnenuit zal verbeteren, verstevigen en verjongen.

Voor een liftend en verstrakkend effect gaan we daarna verder met de Tripollar. Zo stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine in de huid waardoor lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid er direct steviger en voller uit ziet.

Tot slot resulteert het unieke Argireline Contouring Face Mask in direct zichtbare huidverstrakking, -versteviging, contourverbetering en vermindering van grove poriën. Terwijl dit masker zijn werk doet, geniet jij van een heerlijke massage van je nek, schouders en decolleté.

We sluiten de behandeling af met een fijne dagverzorging waarna jij de salon met een frisse, stralende en bovenal jonger uitziende look verlaat.