Prijs: € 129,95

De Oxygeneo Glam Deluxe Treatment – met exclusieve ingrediënten waaronder 24 karaats goud – is een luxueuze gezichtsbehandeling die de huid lift en zichtbaar meer volume geeft. Daarnaast zorgen het directe plumping effect en intensieve hydratatie voor een prachtig resultaat. De perfecte glow voor een feestje, bruiloft, de feestdagen of een ander bijzondere gelegenheid waarbij je extra stralend voor de dag wilt komen. En natuurlijk ook wanneer je jezelf gewoon eens heerlijk onder wilt dompelen in pure luxe.

OxyGeneo Glam Deluxe Treatment

We starten de behandeling met een uitgebreid reinigingsritueel waarna je een gezichtsmassage (bindweefsel-, cupping- of ontspanningsmassage) naar keuze ontvangt.

Vervolgens is het tijd om jouw huid te behandelen met de Oxygeneo Glam producten die bestaan uit exclusieve ingrediënten zoals 24 karaats goudvlokken, carnosine peptide en phytospherix. Dit alles voor een supergladde huid, een intensieve hydratatieboost én een direct verstevigend en liftend effect.

Met Ultrasound wordt een serum boordevol werkstoffen in de huid gesluisd voor een nog diepgaander resultaat.

Daarna ervaar jij de weldaad van een ampul met pure werkstoffen in combinatie met het bijzondere Gold masker, wederom met 24 karaats goud. We sluiten de behandeling af met een passende verzorging en je zult versteld staan van je nieuwe look: toename van volume in de huid, plumping effect, directe huidversteviging, optimale hydratatie en een prachtige glow!

Tip: deze topbehandeling is desgewenst voor € 19,95 uit te breiden met een aanvullende huidverjongende Tripollar behandeling voor nog meer resultaat.