Wanneer je voor de spiegel staat constateer je het steeds vaker: de (eerste) tekenen van huidveroudering. Rimpels, fijne lijntjes, minder volume, verslapping van de contouren en hyperpigmentatie worden steeds zichtbaarder waardoor jij soms het idee hebt dat je er ouder uit ziet dan jij je daadwerkelijk voelt. Je hebt besloten het huidverouderingsproces niet zomaar ongestoord zijn gang te laten gaan en je wilt graag aan de slag om dit proces te vertragen.

Wat is je doel?

Je wilt jouw huid er niet ouder uit laten zien dan jij je voelt zodat je weer vol zelfvertrouwen een kijkje in de spiegel kunt nemen.

Wie ben je?

Je bent een moderne vrouw en besteed de nodige tijd en aandacht aan jouw uiterlijk maar ook genieten van het leven doe je graag. Je vindt het belangrijk om er verzorgd en goed uit te zien en daarom beginnen de tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering jou steeds meer te storen. Cosmetische ingrepen gaan jou wellicht net een brug te ver maar je bent gemotiveerd om met de juiste (kuur)behandelingen en producten aan de slag te gaan om zo jouw huid op een natuurlijke manier te verjongen en zo lang mogelijk mooi te houden.

Tegen welke problemen loop je aan?

Je bent een zelfverzekerde vrouw maar stoort je op bepaalde momenten aan de rimpeltjes, lijntjes, plekjes en vlekjes die het huidverouderingsproces met zich meebrengt. Je wilt hier serieus mee aan de slag en je wil niets minder dan zicht- en merkbaar resultaat.

Wat heb je nu het hardst nodig?

Om jouw huid te kunnen verjongen, is het allereerst van belang dat je begrijpt hoe het huidverouderingsproces in de huid werkt. Daarna vertel ik je graag over de manieren om het (vroegtijdige) huidverouderingsproces te vertragen. Tot slot ontvang je een persoonlijk product- en behandeladvies en kun je direct aan de slag.

Het voordeel van werken met een specialist:

  • Je zult zicht- en merkbare resultaten gaan boeken
  • Je leert precies wat je moet doen – en waarom – om jouw huid zichtbaar te verjongen en zo lang mogelijk mooi te houden
  • Je loopt niet meer het risico veel geld uit te geven aan producten/behandelingen die voor jouw huid niet werken
  • Je ontvangt professionele adviezen, persoonlijke begeleiding en deskundige antwoorden op al jouw vragen

Wat kan ik voor jou betekenen?

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we samen kijken hoe we jouw huid zo lang mogelijk jong, actief en mooi kunnen houden. Ik nodig je dan ook graag uit voor een gratis Stralende Huid Scan bestaande uit een intakegesprek, uitgebreide huidanalyse met behulp van de Observ Huidscan, een behandelplan en advies voor thuisverzorging.