Decembermaand, feestmaand!

De meest feestelijke maand van het jaar is aangebroken. De maand waarin we extra aandacht besteden aan het kopen van cadeautjes, heerlijk eten en gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Dit is ook het ideale moment om jouw huid eens extra in het zonnetje te zetten. Zodat jij straks met een gezonde, egale en mooie huid op de jaarlijkse kerstborrel, je familiediner of dat knallende nieuwjaarsfeestje verschijnt. Die prachtige jurk staat je nog mooier als je huid straalt!

Kerststress, kou en een overdosis pepernoten

Naast je dagelijkse huidverbeteringsroutine is het geen overbodige luxe om jouw huid een aantal keren per jaar te trakteren op wat extra aandacht. De feestdagen zijn natuurlijk een mooie gelegenheid om er nóg stralender uit te willen zien, maar dat gaat niet vanzelf. Al helemaal niet met de negatieve factoren die deze tijd van het jaar een nadelige rol spelen en invloed hebben op de conditie van jouw huid.

Stress is zo’n negatieve factor voor jouw huid en komt door alle drukte in deze periode helaas veel voor. De productie van stresshormonen gaat omhoog, waardoor de afweer afneemt en jouw huid vatbaarder wordt voor ontstekingen. Ook maakt het je huid doffer, droger en zorgt het ervoor dat je huidcellen zich minder snel vernieuwen. Vaak wordt dit zichtbaar via meer onzuiverheden of een vale en grauwe huid.

Veel mensen dromen van een witte kerst. Helaas zijn winterse weersomstandigheden als kou, vorst en een droge lucht ingrijpend voor de conditie van je huid. Binnen staat de verwarming hoog en buiten is het koud. Ook daardoor krijgt jouw huid heel wat te verduren met als gevolg: vochttekort. Een heel groot vochttekort. Je huid voelt hierdoor strakker aan en verliest haar glans.

En wat dacht je van al die lekkere pepernoten, chocoladeletters, kerstkransjes en de onweerstaanbare toetjes bij het kerstdiner? Het is algemeen bekend dat suiker slecht is voor de lijn. Maar wist je ook dat suiker het collageen in jouw huid aantast? Je huid verliest dus stevigheid doordat je suiker eet. Of drinkt, want die heerlijke wijn en champagne die tijdens de feestdagen rijkelijk vloeit, wordt ook omgezet in suikers. …Laten staan? Nee natuurlijk niet, lekker van genieten!

3 tips voor een partyproof huid

Met deze 3 tips zorg je ervoor dat jouw huid de kou, de stresshormonen en alle zoetigheid aankan en jij met een stralende huid en vol zelfvertrouwen de feestdagen tegemoet gaat. Lekker genieten van alle complimenten die je krijgt. Shine!

1 – Start thuis met een huidverbeterende kuur
Kuurbehandelingen zorgen ervoor dat jouw huid in korte tijd in optimale conditie wordt gebracht. Met een NuFACE kuur voor thuis stimuleer je jouw huid op verschillende manieren waardoor betere gezichtscontouren, een egalere huidtoon en verminderde rimpels ervoor zorgen dat jij er direct stralender, frisser en jonger uitziet. Geef je huid een aantal weken lang iedere dag – of in ieder geval 5 dagen in de week – een Mini-Facial met het NuFACE device en je gaat met een gezonde, egale en stralende huid het nieuwe jaar in.

2 – Boek een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist
De cadeautjes zijn binnen, alle kerstkaarten verstuurd en het menu voor het kerstdiner is helemaal spik en span. Neem nu ook lekker de tijd om ook even stil te staan bij jezelf. Maak een afspraak in de salon en kom genieten van een resultaatgerichte gezichtsbehandeling. Samen kijken we naar de huidige conditie van jouw huid en naar jouw wensen. Na de behandeling zijn jij en jouw huid helemaal klaar voor de feestdagen!

3 – Geef jouw huid een hydratatieboost
Een week voor die bijzondere kerstborrel of dat speciale nieuwjaarsfeestje, vervang je jouw nachtcrème iedere avond door een hoogwaardig hydraterend masker. De pure vochtbommetjes in een hydraterend masker zorgen voor een glanzende partyproof huid.

Ga aan de slag met deze tips en haal niet alleen het mooiste uit jouw huid maar ook uit jezelf. Want als jouw huid straalt, doe jij dat ook! Laat je me weten hoe je feestje was? Cheers!

Marion

De specialist in huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!