Beauty & Relax Lounge bestaat deze maand 17 jaar! Om dit te vieren kun je tot en met 31 augustus profiteren van de speciale jubileum behandeling bomvol bijzondere resultaatgerichte technieken zoals oxygeneo, ultrasound en tripollar.

Laat je verrassen en ervaar waarom Beauty & Relax Lounge al jaren meedraait in de top op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Dat allemaal tijdens een luxe en zeer uitgebreide gezichtsbehandeling gecombineerd met een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling (€ 119,95) zetten we jouw huid op verschillende manieren intensief aan het werk. Door middel van de OxyGeneo wordt jouw huid eerst geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen en een zuurstofboost. Vervolgens zorgt Ultrasound ervoor dat een speciaal serum extra diep in de huid wordt gesluisd. Daarna voeden we de huid met maar liefst 2 maskers en onderga je een heerlijke massage van decolleté, nek en schouders. Voor een liftend en verstrakkend effect sluiten we deze behandeling af met de Tripollar. Na afloop profiteer je direct van een schone, gladde, stevige en stralende huid en voelen jij én je huid zich als herboren.